Možnost oslabení našeho systému zářeními

Před pár dny jsem na svém osobním FB sdílela petici proti 5G sítím, jelikož jsme v Ústí „vyhráli privilegium“ být mezi prvními. Následně jsem četla různé příspěvky, viděla videa. V některých se psalo, že 5G souvisí se současnou situací. O vlivu všech možných záření a jak to vidíme my, když pracujeme s biorezonancí Bicom jsem napsala v této své odpovědi. Možná si v ní i vy najdete nějaký užitečný podnět, třeba, že nebudete spát s mobilem u postele …

"Připouštím určité souvislosti, ale že by byl ten virus z 5G , jak jsem někde četla, tak takto bych to neřekla. My (lidé) se už léta necháváme prostupovat kdejakým zářením, mnoho lidí používá mobil jako budík, spí s ním v jednom pokoji, někdo ho má i u hlavy, velké procento lidí má wifi běžet 24 hodin, ani je nenapadne, že by ji na noc mohli vypnout. Kolik lidí dobrovolně běhá po světě a má mobil většinu dne v ruce, nebo v kapse na těle, aby mohli být ve spojení, jelikož jsou odpojení :( a představit si na pár hodin vypnout, nebo odložiti telefon. Ach ne, co kdyby jim něco uniklo. Když někomu říkám, že mám doma a ve studiu harmonizátory prostoru, nebo když u sebe a syna používám na Bicomu podpůrné programy pro zmírnění negativního dopadu těchto záření, tak vidím, že někdo je s tím ok, ale dost lidí si myslí že jsem vedle jak ta jedle... V čase, kdy dělám bicom harmonizace, musím mít telefon mimo prostor kde pracuji, aby mi to tam nerušil a navíc, abych se mohla soustředit. Dělám to tak více než 4 roky, na začátku bylo pro tolik lidí divné, že se mi nedovolají, že musí počkat, až budu mít prostor a ozvu se jim zpátky.... Takže si myslím, že za to nakolik jsme ovlivněni různými i stávajícími zářeními, si dost můžeme sami.

A teď k té možné souvislosti mezi patogeny a 5G. Tak jako například neuvolněný stres, přemnožené patogeny, nezpracované emoce, neodbourané zátěže z prostředí (chemické látky), poškozené tělesné a energetické systémy, přetížená psychika, tak i různá záření jsou vlivy, které nás oslabují. U těch záření dost záleží na síle a délce vystavení se jejich působení. Zmiňované zátěže v sobě v určitém množství máme všichni a pak záleží na našem kořínku a způsobu života, jak se s nimi popasujeme. Jsme-li v pohodě, imunita nám funguje, jak má, tak jsou v nás a neobtěžují, nemáme žádné příznaky a prostě jsou na uzdě, v momentě, kdy se oslabíme, začnou vystrkovat růžky. Pokud jsou patogeny rozbujelé nad míru zvladatelnosti našeho imunitního systému, začnou být testovatelné jako tak zvané energetické zátěže. Snad každý máme nějaká slabá místa, o kterých víme, že když jsme ve stresu, oslabení, překyselení, přetláskaní, nebo jinak vyvedení z rovnováhy, tak se nám ozvou a často nás obtěžují. Když s patogeny pracujeme na energetické úrovni, tak jsme u jinak zdravých lidí většinou schopni posílit tělo natolik, že při testování přestanou reagovat jako zátěže. V tu chvíli je s nimi tělo v pohodě, jinak řečeno, má nad nimi převahu. Jakmile se zase oslabí, objeví se.

Nádherný příklad, který zná mnoho lidí, jsou opary. Virus, který je způsobuje v sobě má mnoho lidí, normálně s ním žijí a když se přetáhnou, více vystresují, rozčílí, oslabí, překyselí ... tak se opar objeví a pak zase zmizí. V biorezonanci říkáme, že patogeny typu viry, bakterie, plísně se jednak rádi druží, takže se mnohdy spojují a z toho vznikají tak zvané koinfekce a navíc je pro ně jednodušší se rozbujet v tak zvaném "před poškozeném - oslabeném organizmu". A k tomuto oslabování, podle toho, co vím, výrazně přispívají i ta všemožná záření, to že jsou lidé nadměrně a často dobrovolně stále pod jejich vlivem.

Píši tu o energetickém systému člověka, biopoli, čakrách, meridiánech, energii toxických emocí …, což jsou skutečnosti, které jsou měřitelné, testovatelné, avšak nehmatatelné, když člověk umře, udělá se pitva, tak se nic takového nenajde, přestože již starodávné kultury s těmito pojmy pracovaly. Tím že jsou nehmotné, je mnoho materialisticky ukotvených lidí, které je znevažují, popírají, zesměšňují. Což jsem viděla i v diskuzích kolem 5G. Ohledně toho 5G je tolik otazníků a upozornění na možné oslabující působení na lidský energetický systém, že bych vskutku byla opatrná. Vidím to i nyní v karanténě, jak jsou lidé více na technologiích, tak když jsem dělala nějaké testování na dálku, nebo i u syna mi zátěžové ampule z fotky (u tohoto příspěvku) vycházely a harmonizovala jsem je.

Co pro sebe může člověk dělat? Pokrok nezastavíme, nicméně je dobré si uvědomovat, že nadměrné používání technologií nás může oslabovat. Jak jsem psala, dá se třeba na noc vypínat wifi, nespat s telefonem u těla, udělat si mentální ochranu, a celkově podporovat svoji odolnost. "

 

Na fotce je část ampulí na vlivy ze záření a geopetogeních zón. Na 5G je nyní také k dispozici.