caret-right chevron-thin-right chevron-thin-left arrow-down call-us download facebook check left-menu-hubnuti left-menu-motivace left-menu-recepty left-menu-viziva left-zmena listek lock lupa quotes-footer right-arrow shopbag user zazemi
  • ÚVOD
  • Akademie změny
  • Blog
    • Individuální poradenství
    • Hubnutí
    • Naděje v našem konání
    • Jak to máte se stolicí
    • Co může ovlivnit Vaše výsledky při vaření
    • Odkyselování
    • menstruace a překyselení
    • Další příspěvky BLOGU
      • Aureola
      • Struktura webu
  • Poradna
    • Jaká jsou Vaše PROČ? Co je vnitřní analyzér? Potřebujete ho?
    • Teoretický základ
      • Výživa teoretický základ
      • Zdroje bílkovin
      • Zdroje sacharidů
      • Zdroje tuků
      • Co máte v pitném režimu?
      • Pravidelnost ve stravě, GI a glikemická nálož
    • Praxe
      • Jak jídlo připravovat?
      • Použití a příprava koktejlů
      • Jaká je struktura Vašeho jídelníčku? část 1.
      • Jaká je struktura Vašeho jídelníčku? část 2.
      • Foto inspirace snídaně, svačiny a studené večeře (déle se načítá)
      • Zelenina fotoinspirace s vážením
    • Kuchyňka
      • Zásoby a antizásoby
      • Praktické typy
      • Ochucovadla
      • Obiloviny
      • Luštěniny
      • Maso
    • Změna
  • videa
  • Kontakt & o mě
Zázemí

Blog

  • Úvod
  • Blog
Kategorie

Blog

Individuální poradenství
Hubnutí
Naděje v našem konání
Jak to máte se stolicí
Co může ovlivnit Vaše výsledky při vaření
Odkyselování
menstruace a překyselení
Další příspěvky BLOGU
  • Aureola
  • Struktura webu
menstruace-a-prekyseleni

menstruace a prekyselení

06.09.2024
Pokračovat ve čtení   ›
co-muze-ovlivnovat-vase-vysledky-pri-vareni-

Co může ovlivňovat vaše výsledky při vaření ?

Zamyšlení jak brát moje "návody" k přípravě jídla.

20.11.2019
Pokračovat ve čtení   ›
bio-nebio

Bio nebio

Jak to vnímám

31.10.2019
Pokračovat ve čtení   ›
udrzovani-zdraveho-ph

Udržování zdravého pH

Je podle mě jedním ze zásadních faktorů pro udržení naší vitality.

07.09.2019
Pokračovat ve čtení   ›
jak-to-mate-s-vlakninou

Jak to máte s vlákninou?

Na školeních výživových poradců se často říká, že jako populace podceňujeme množství přijímané vlákniy.

06.09.2019
Pokračovat ve čtení   ›
logo
logo-second
  • ÚVOD
  • Akademie změny
  • Blog
  • Poradna
  • videa
  • Kontakt & o mě

Více než čtvrt století žiji a propaguji tak zvaný "Zdravý životní styl". Některé mé postoje se časem změnily a jiné zůstávají. I o tom je Akademie změny.

© 2025 Akademie změny
vytvořil Orbinet

vstup jako registrovaný

Zapomněli jste heslo?

Zadejte email vašeho účtu.