see this website how to spot watches. videa | Akademie změny

Předesílám, nejsem youtoberka, nemám prostor a asi mě ani nebaví vymýšlet stále nové recepty a nahrávat videa. V podstatě jsem co se týká jídla "jednoduchá". Záleží mi jak chutnosti, tak na energetické a výživové vyrovnanosti. Pestrost dosahuji rotací surovin a technologických postupů a pro praktičost používáním "zkratek". Pokud máte čas a můžete na mých stránkách strávit hodiny a najít zde jak teoretické informace, tak praktickou inspiraci. Pro klienty se kterými pracuji na individuální úrovni mám k dipozici projekt "Restart vitality" ve kterém je 12 lekcí, které obsah mého webu jakýmsi způsobem rozdělují do částí, kterými postupně procházíme.

Ve své praxi nejraději kombinuji klasické vaření s kvalitními výživovými dopňky, vybranými na míru. Vlastně to bylo tak, že jsem prvních 10 let své poradenské praxe jako mladá holka upřednostňovala dopňky, časem jsem toho více pochopila o životě, setkala se s lidmi a koncepty, které mě ovlivnily a tyto dvě cesty jsem začala využívat jako rovnocenné partnery.

Ráda inspiruji lidi "na živo", ale to se v této době moc dobře nedá, tak jsem se rozhodla zveřejnit následující videa. Jedno je návod můj osvědčený základ pro přípravu zeleniny a druhé je záznamem části jednoho z mých celodenních kurzů vaření.

Máte-li pouze 20 minut času,
můžete se podívat na nahrávku části praktické, soukromé výživové konzultace s Lenkou, které děkuji za nahrání. Sešly jsme se po jarním lock downu v roce 20 a naše téma bylo: Jaký je můj "základní" postup na přípravu zeleniny. Používám ho skoro každý den a kombinuji s mnoha dalšími surovinami, o čemž se se videu také dozvíte.  Přehrajete ho po kliknutí na následující odkaz https://vimeo.com/435290961  Mimochodem v rámci prvního lock downu jsme doma se synem pekli domácí rohlíčky, dělali nešizené tiramisu a tak celkově si dobře vypapkávali, až jsem se obalila do podoby zachycené na videu. Vnímala jsme že jsem trochu nakynula, nicméně mi to až zas tak nevadilo. Pak jsme měly jedno z mála tanečních vystoupení toho roku. Když jsem viděla své fotky v kostýmu, tak jsem se doslova zhrozila a bylo jasné, že přišel čas se sebou zase něco více dělat. A tak jsem se začala víc hlídat, uplatňovat to co o jídle vím, co léta předávám klientům a zase se mé tělo vrátilo do formy ve které mi je dobře.  

Uděláte-li si hodinu a půl
a chcete-li lépe pochopit jak o jídle a jeho kombinování přemýšlím, můžete se podívat na video záznam z jednoho z mých seminářů z roku 2018. Najdete tam i mnoho praktických typů ohledně uchovávání potravin, ochucování ... . Přehrajete ho po kliknutí na následující odkaz  https://vimeo.com/266383172

Videa můžete sledovat online, nebo si je stahnout do počítače (doporučuji u toho většího, při přehrávání online se mi někdy seká) 

Na webu jsou ještě dva videonávody, které vznikly při společných vařeních. Jedná se o zeleninové smaženky v cizrnovém těstíčku tak zvané Pakory a ochucovadlo, kterému říkáme Indická mrkev. Odkazy jsou v textu na Pakory u luštěnin https://www.akademiezmeny.cz/poradna/lusteniny/202 , na mrkev u ochucovadel https://www.akademiezmeny.cz/poradna/ochucovadla/204 . 

Pokud se neznáme a Vám se líbí energie, která vyzařuje z mých stránek, tak je možné, že bych pro Vás mohla být na nějaký čas průvodcem. Spojte se se mnou prostřednictvím kontaktního formuláře, nebo e-mailem akademiezmeny@seznam.cz